Actueel Nieuws

Echt-Susteren, 9 november 2017

17de woning op slot in Echt-Susteren in 2017 

Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft vandaag  opnieuw een woning gesloten i.v.m. een overtreding van de Opiumwet. Het gaat om een woning aan de Schellaertstraat  in Maria Hoop.

De woning en bijbehorend erf wordt voor een periode van 3 maanden gesloten. Op 2 oktober 2017 is door de politie een onderzoek verricht in een woning aan de Schellaertstraat in Maria Hoop. Daar is een grote hoeveelheid softdrugs in de woning aangetroffen. De woning is gesloten van donderdag 9 november 2017 tot vrijdag 9 februari 2018. Deze sluiting is op de woning bekend gemaakt.

De sluitingen gebeuren conform het Damoclesbeleid Echt-Susteren 2016. Het is voor iedereen verboden deze woningen of bijbehorend erf  te betreden. Het is de 17de woning die de burgemeerster dit jaar sluit in verband met een overtreding van de opiumwet.Koningsbosch 9 november 2017
Beste mensen,

Gelasius Projectontwikkeling heeft van de gemeente Echt-Susteren 14 dagen de tijd gekregen om een zienswijze in te dienen op het Bibob advies.

Onze advocaat wil zorgvuldig en zeer grondig op het Bibob advies reageren.

Het Bibob rapport blijkt veel onjuistheden en onvolledigheden te bevatten en omdat de belangen van dit project zo groot zijn is meer tijd gevraagd aan het college van B & W.

Het is belangrijk dat het college een weloverwogen besluit kan nemen. Wij houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groeten

Jan Stor.

Gelasius ProjectontwikkelingEcht-Susteren, 7 november 2017

Burgemeester Hessels sluit woning

 Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft opnieuw een woning gesloten i.v.m. een overtreding van de Opiumwet. Het gaat om een woning aan de Sleedoornstraat in Nieuwstadt.

De woning en bijbehorend erf wordt voor een periode van 3 maanden gesloten. Op 22 augustus 2017 is door de politie een onderzoek verricht in een woning aan de Sleedoornstraat te Nieuwstadt. Daar is een grote hoeveelheid softdrugs in de woning aangetroffen. De woning is gesloten van dinsdag 7 november 2017 tot woensdag 7 februari 2018. Deze sluiting is op de woning bekend gemaakt.

De sluitingen gebeuren conform het Damoclesbeleid Echt-Susteren 2016. Het is voor iedereen verboden deze woningen of bijbehorend erf  te betreden.